icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
13 maj 2018 17:50
6

Motivationsbrist sockersuget har tagit över

Suck det är jobbigt nu att hålla i kosten och träningen. Motivationen är slut och jag måste finna ny snabbt. Försöker hålla en balanserad kost men det blir för mycket sötsaker. Nu har jag bestämt mig att sötsaker kommer endast att tillåtas på lördagar. För varje chokladbit kommer jag att bötfälla mig med 100kcal extra träning på crosstrainern.

Jag borde vara stolt och det är jag. För första gången på 15 år har jag kunnat handla kläder på typ stadium. Har 42" i byxorn nu och snart är jag nere på Dressmann XL minsta storlekar. Jag har ett mål och det är att jag vid årets slut ska väga max 100kg och det är 15 kg dit.

Idag blev det träning på crosstrainerna men efter 26 minuter lade benen av så jag fick vila, var nog värmen. Nåväl efter 33 minuter hade jag bränt 500kcal. Straffade mig med 10 minuter till efter en stund och -150kcal till. Ikväll blir det grillad karre med lite klyftpotatis och en stor portion med sallad. Till sås får det bli gräddfil med lite vitlökspulver i.

Gillar

Kommentarer

 • 13 maj 2018 21:35

  Skickar stora peppkramen till dig.

  Prova att dra ner på kolhydraterna lite mer drastiskt ett par veckor så ska du se att sötsuget går över. Ett tag gjorde jag så att varje gång jag blev sötsugen så tog jag ett glas vatten och gick en kort promenad, kunde vara bara runt huset. Det fungerade att få bort hjärnan från suget. Saltshot är också bra, 2 tsk salt i ½ glas vatten. Smakar vedervärdigt men tar bort sötsuget

  Pepp, pepp

 • 13 maj 2018 23:07
  Monqi

  Kämpa det är sååå värt det! Så jäkla kul när man en dag inte har något att sätta på sig -för att det är för stort 😃

  Har gått ner 23 kg nu under drygt ett år, men sedan min högsta vikt är jag -46 kg lättare. Och har 8 kg kvar till det mål jag tänkt mig.

  Du grejar det! Heja heja 💜

  (Sätt upp en bild i köket på dig med högsta vikten du haft, om du har någon, när jag spårar ur tvingar jag mig att se gamla bilder, jag ryser, vill aldrig mer dit, och då pratar jag inte bara om utseendet, bilden påminner mig om hur jag mådde på alla sätt i den kroppen, både fysiskt men inte minst psykiskt, tror nästan den funkar bättre än en gammal bild där man är "smal" om man varit det) kram

 • 13 maj 2018 23:08
  Monqi

  Och var såklart stolt med all rätt! 👍

 • 14 maj 2018 08:24
  Bella50

  Du har ju redan gjort en stor del av resan. En dipp är inte konstigt....men du kommer igen...det är jag säker på. Pepp, pepp ✌️

 • 14 maj 2018 08:32

  Jag tuggar på mandlar när jag vill ha något sött till kaffet. Det ger lite att sysselsätta sig med, men ta bara en liten näve. Heja dig! Du är ju jätteduktig och jag tror det är bättre att belöna sig än straffa sig, då blir man mer nöjd!

 • 14 maj 2018 17:19

  Tack alla för pepp är lite mer peppad idag

Logga in för att skriva en kommentar.