icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
27 februari 2017 06:21
5

Medelhavskost

Då min mage inte mår bra av Lchf så lämnar jag denna och går över på medelhavskost för att se om man mår bättre.

Gillar

Kommentarer

 • 27 feb 2017 07:05
  Ankan123

  Våra magar... vad de ställer till med bekymmer.
  Tror du gör alldeles rätt som lyssnar på magen och söker efter ngt som passar den bättre. Har man varit hät på MD ett tag så lär man sig att det finns inget "facit". Ingen universallösning som passar alla. 
  de som lyckats har lyckats för att de hittat en metod som passat dem tillräckligt bra för att de skall orka / vilja forstätta. Medlehavskost är bra och snällt mot magen.

  Lycka till

 • 27 feb 2017 08:26
  Bella50

  Precis så gjorde jag 👍

  Jag bytte från LCHF , till LCHF/5:2 , till Lchf /16:8 + kaloriräkning...

  tills jag landade på LCLC / 16:8 + kaloriräkning .... vilket är mitt framgångsrecept.

  Ge det tid att sätta sig bara...så utvärderar du sen.

  Passar det inte i längden...byt igen !

  Lycka till 👍

   

  Senast uppdaterad 27 feb 2017 08:27

 • 27 feb 2017 11:23

  Ett tips frugan var tvungen hon told inte en grönsak längre och inte vanlig mat, rensade ut alla tillsatser i mat alla skadliga E-numer och konserveringsmedel, emuleringsmedel, lightprodukter margarin, bar smör och olja hon åt kokta grönsaker i 3 veckor sen övar sakta på normal kost nu äter hon allt igen utan det som är laktos i men tål mer där med. Jag gjorde samma sak efter det så kan jag äta äpple med skal, på det kunde jag bar med Ingrid Mari för ut. Utan att magen pajad, på köpet blev min överkänslig het bättre slutade svettas så fort jag jobbar, fick bättre kondition på 14 dagar och inga utslag som jag haft enda sen jag blev förgiftad på axlar och armar och inga irriterande finnar på sitdelar, åt ost i lördags första gången utan finnar.

  Vet inte om det hjälper dig, men två bekanta har med testat, som inte kunnat ät mat med laktos har gjort samma sak de är inte laktostoleranta längre var tvungen fråga i går, när jag såg vad hon åt, När hon slutat med tillsatser i maten försvann både laktos problemen och diarrén vi tror att lightprodukterna är en stor skurk. Vill man gå ner i vikt väljer man mer sådana.

   

   

 • 27 feb 2017 16:57

  Tar jag grädde i kaffet så känns det inget. Jag tror att mina tarmar ber mig om fibrer. Tog jag fiberhusk i vatten så blev det bättre.

 • 27 feb 2017 17:01

  Var med tvungen äta bulkmedel inna jag läkte tarmarna för 20 årsen sen har jag plåtmage. Var då jag började med Alo Vera Jous och den ska tas i små mengder i början den resae tarmen och läker den dricker morgon och kväl inte en magkatre eller magsår sen dess.

Logga in för att skriva en kommentar.