icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
4 september 2022 14:14
2

Måste hitta motivation

Kosten håller inte. Intalar mig varje vecka att nu blir det hådkörning med kosten. Max 1900kcal/dag men när det kommer till torsdag så blääää. Ska gå ned till 100kg till jul tänkte jag med bra kost och motion men sötsuget häcklar mig.

Gillar

Kommentarer

  • 4 september 2022 19:27

    Hej

    Jag känner igen mig. Jag promenerar och simmar och har blivit smalare men har svårt att låta bli en glass titt som tätt. Lät jag bli dem skulle jag tappa bra mycket mer. Pepp till dig, mig och alla här. 

  • 5 september 2022 11:42

    Känner också igen mig, du ska få en utamning av mig (naturligtvis valfritt deltagade). Logga in här på onsdag kväll och skriv din matplan för resterande veckan, dvs vad du ska äta tors-sönd.

    Hoppas på inlägg onsag kväll, ha en fin vecka! smiley

Logga in för att skriva en kommentar.