icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
12 juli 2019 15:17
3

Igång efter semesterns synder

Hoppas ni har en bra sommar där ute!!!

Vi har bilat ned till Kroatien via Krakow, Budapest, Sarajevo, Mostar och till ön Krk där vi var en vecka i staden Krk. Semestern avslutades med två dagar på legoland. Jag det var inte så kul att ställa sig på vågen. +3kg på 21 dagar. Jag har ätit ganska så onyttigt men vi har försökt gå mycket. Har ju inne kunnat träna men har simmat en del och tagit trappor istället för hiss. Vi har ju bott på hotell på 5, 6 våningen.

Så idag blir det inmatning här. Har kört igång träningen med att bära 4,2 ton pellets. Ja visst man blev ju lite anfådd men jag kunde kört 5 pall till. Firat min son som fyllde 11 år 8/7 så jag fick i mig en bit princesstårta idag.

Ska nog ta ett kortare cykelpass idag på 2 mil kanske.

Gillar

Kommentarer

 • 13 juli 2019 08:50
  Jessand

  Ska iväg på måndag på liknande tripp...får se hur det går med vikten...tänkte också gå så mycket som möjligt och ta med mina gummiband för träning.

  Hoppas kilona försvinner snabbt nu när du är tillbaka i vardagen igen.

 • 13 juli 2019 09:55

  Ja man har sig själv att skylla. Ska ha lite koll på mitt intag men träningen ska igång och 12/8 när jag börjar arbeta blir det hårdkörning.

 • 14 juli 2019 08:07

  Låter som en härlig semester 😃

  Skickar lite extra styrkekramar så motivationen infinner sig... fast jag får feelingen att du redan har den 😃

Logga in för att skriva en kommentar.