icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
18 oktober 2020 18:50
3

Hemma är det tungt

Frugan verkar ha fått diabetes samt högt blodtryck. Hon hade 234/115 i torsdags så hon fick tabletter och vi köpte en blodtrycksmätare på apoteket. Hon har ett fastevärde på cirka 12. Går ned till ca 9 efter frukost. Vi äter sockerfritt och håller nere kolhydraterna. Ja det är ju bra för mig också. Hon liksom jag är nedstressade av våra jobb.

Mitt knä har blivit mycket bättre. Stelheten är nästan borta likaså smärtan. Jag har under två veckor nu löpt fyra gånger, 2,5km, 3km, 3km och idag 4km. Ska ta det varligt så jag inte får tillbaka skiten.

Kommentarer

 • 18 okt 2020 20:49
  Tita

  Oj det trycket var inte att leka med inte sockret heller, hon måste verkligen ta had om sig, ni får hjälpas åt med det nu det gagnar er båda!

  Lycka till!!

 • 19 okt 2020 10:21
  pralin

  förstår  de  är  tungt.  Ni  är  unga och  måste  tänka  till, jag  fick  min  diabetes för  1 år  sen blev insatt på  metformin,    Men de  är  att  tänka  till   men inte  lätt.   Ta hand  om  dej o  familjernheart

 • 19 okt 2020 14:11

  Min fru får samma me hon har typ 12 när hon vaknar. äter frukost två timmar senare är det kanske på 9. Så hon har gryningseffekt på sitt socker och det verkar följa med hela dagen. Tja ja det är ju inte direkt svårt. Hålla ned kolhydraterna, välja produkter med under 5g socker/100g men visst det är lite pyssel

Logga in för att skriva en kommentar.