icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
7 januari 2020 06:48
10

Havererad viktresa

Hoppas ni får en bra fortsättning

Min viktresa har havererat totalt. Jag har gått upp 8kg de sensate tre månaderna. Har ätit för mycket, fel, för mycket sötsaker. Jag måste komma tillbaka till min vilja igen. Orkar inte men jag måste.

Min son ska göra en stor neurologisk operation i februari. Han har ett öppet ryggmärgsbråck, fjättrad ryggmärg samt skolios. Jag går och tänker på detta hela tiden. Egna personliga problem och ett arbete jag inte trivs med gör inte saken bättre. Jag måste försöka hitta de positiva faktorerna igen. 

Så nu kör jag stenhårt med kosten igen och träning på det men kost först.

Kommentarer

 • 7 jan 2020 07:45
  maf69

  Så jobbigt med sonen, hoppas verkligen att det går bra för er.

  Man blir så besviken på sig själv när man har lyckat gå ner och går upp igen, var själv nere på målvikt i Maj men har nu gått upp 7 kg sedan dess så här blir det att ta tag i alla igen också.

  Lycka till med allt

 • 7 jan 2020 07:54
  Bella50

  Oj, vad oroligt med sonen. Hoppas allt går bra.

  Slå inte på dig själv för vikten. När livet slår undan fötterna på en är det inte lätt att hålla balansen.

  Sänk ribban lite och ta bort det värsta sockret ur kosten...det räcker långt.

  Du kan ju din kropp....lycka till nu👍

 • 7 jan 2020 08:33
  pralin

  säger lika tucka  till endag i tagetsmiley

 • 7 jan 2020 08:48
  Tita

  Det är naturligt att dina tankar har ett annat focus än viktnedgång just nu men ..... du kan och vet hur du ska göra så gör små förändringar varje dag tills du är tillbaka där det kändes rätt. Övertränade inte nu i början utan ta maten och träningen i lugn takt för det är ju så du ska leva sen. 

  Jag hoppas innerligt att allt går bra med sonen! Låt också det bli en sporre för dig, du vill att din fysik ska vara så bra att du kan vara till sonens hjälp och stöd i alla lägen!!

  Lycka till båda!!

 • 7 jan 2020 09:08
  BirtheX

  Pepp! En dag i taget. Tror inte längre på stenhårda metoder. Var snäll mot dig själv i er situation.

 • 7 jan 2020 09:18
  Bjarki

  Min viktresa har ockå havererat... totalt...

  Men säger som alla andra, en dag i taget. Man får försöka minnas varför man en gång påbörjade resan. Vad är syftet, vad är målet? Lycka till och kick i röva!

 • 7 jan 2020 11:05
  monosc

  Din viktresa har inte havererat, bara tagit paus. Det måsta man ibland tillåta sig när livet vill att man prioriterar annat även om det känns skit för stunden.

  Du kommer igen.

 • 7 jan 2020 13:11
  ulla165

  Pepp!

 • 7 jan 2020 15:28

  Tack alla för de värmande orden. Jag har beslutat mig för att inte äta godis. Jag ska unna mig något på lördagen, kanske något extra gott till middag på fredagen men i balanserad form. Jag ska ligga på max 2000kcal/dag är mitt mål. Jag ska äta två vanliga mål och min grötfrukost. Jag ska träna minst 3 gånger/vecka. Jag måste göra detta för mitt eget välbefinnande. Jag har inget nytt viktmål än.

 • 7 jan 2020 16:29
  Tita

  Heja på dig!! Bra plan!

Logga in för att skriva en kommentar.