icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
3 februari 2018 11:40
6

Det går nedåt...

127,4 i fredags, igår med andra ord. Igår kväll blev det buffe på O´learys vilket inte var bra för kaloriintaget. Man äter för mycket helt enkelt. Så idag blir det tre träningspass. Ett är kört nu på min crosstrainer 40 min. Träningspass 2 är att skotta lite snö och ikväll bler det en runda till på min crosstrainer. Imorgon intervallträning och måndag uppehåll. Kanske tränar jag för hår? Kör ju på så jag i slutet får lite håll. Jag är ju bara ungdomen än, 42 år. Hahahahahaha

Gillar

Kommentarer

 • 3 feb 2018 11:52

  På´t igen bara! Heja dig yes

  Håller med om bufféer. Jättesvårt att ta lagom mycket när tillgången är oändlig. På mitt jobb har vi jättefin lunchbuffé. Men det har jag slutat med för jag vill alltid ha lite till. Så numera har jag en näringsberäknad matlåda varje dag. Blir mätt på den också. Både billigare och mer lagom i portionen.

  Senast uppdaterad 3 feb 2018 11:54

 • 3 feb 2018 12:11

  oj vad duktig du är - 3 träningspass på en och samma dag

  Här i Stockholm är det gråmulet och rått - min träning blir att dra upp duntäcket winkoch ta en tidig siesta 

 • 3 feb 2018 12:39
  gasten

  Det var mycket motion!

  Kan bli tillfällig viktuppgång efter träning. Varje gång jag varit på gymmet blir det en viktuppgång på 0,5- 08 kg, det är väl vätska och annat, men det är bara dagen efter sedan rättar det till sig.

  Är det inte bättre att du tränar 3 - 4 gånger i veckan istället för så mycket på en dag?

  Lycka till, Pepp, Pepp! 

 • 3 feb 2018 13:22
  Molnbär

  Det är rätt inställning, bara att bryta ihop och gå vidare. Bufféer är svåra. Skotta snö utmärkt träning så länge man lyfter rätt! Rak rygg o böjda knän!

 • 3 feb 2018 15:48
  Vegotina

  Heja! Du kämpar på bra!

 • 3 feb 2018 18:06

  Har uppehåll 

Logga in för att skriva en kommentar.