icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
31 juli 2020 14:47
2

-4kg på 3 veckor

På tre veckor har jag minskat 4kg. Känns skönt. Ska försöka låta bli lördagsgodiset bara. Jag har också lyckats springa 4km i sträck. Visst km-tiden är blygsamma 6min 28s men jag fixade det. Jag har ju bra kondition men dåligt med löparmuskler insidan lår var stenhårda men min puls gick aldrig över 95% av max som det gjorde vid första löppasset.

Känner mig så sjukt stolt att ha fixat detta. Det firades igår med ortopediska sulor till mina löparskor, en bakalse på EKO samt en philips airfryer xxl. Så nu kan jag göra min favoritmat.... Pommes med en tsk olja/person. De vart grymt goda. Ikväll åker vi till Örebro i fyra nätter. Sedan hem och sedan upp till Linköping då min son skall få en korsett då han har skolios.

Löparskorna är nedpackade :)

Gillar

Kommentarer

  • 1 aug 2020 09:30
    Bella50

    Grattis 👏👏

  • 1 aug 2020 17:11
    Tita

    Det var absolut ingen dålig tid på 4 km!!! Grattis!

Logga in för att skriva en kommentar.