icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

MagganDs blogg

LCHF 38585
Påbörjade min cykeltur (på gymmet) från Flen till bästa väninnan i Orsa 190402.
Hittills har jag kommit 25 av 319 km.
15 mars 2019 12:37
8

Vågen står still eftersom jag är full av skit!

Bokstavligt talat, alltså. Har inte varit på toaletten sedan i måndags. Skitjobbigt! no

I morse ringde jag till 1177, och sedan dess har jag haft en plan. Lyckligtvis har jag lyckats ändra om i dagens almanacka, så att jag kan sluta jobbet tidigare. Jag vill till apoteket NU. Men nu är det bara ca 2 timmar kvar tills jag är hemma och har fått i mig dropparna som rekommenderades. Förväntat svåra magsmärtor när dropparna börjar verka i tarmen, men det är det värt. Dessutom har jag fött fyra barn, gjort en bukplastik och haft njursten, så smärta kan hanteras! Förresten sa sjukgymnasten igår att jag ska träna eftersom endorfiner är så himla bra - och det finns ju olika sätt att frigöra endorfiner... *skrattar*

Jag dricker tillräckligt med vatten (minst 3 l/dag), äter extra fibrer i tablettform samt tar dulcosoft dagligen. Men de två senaste grejorna började jag med i onsdags, och då var det uppenbarligen redan försent... Men tanken är att det ska hålla ordning på magen framöver. yes

Mer fiberrik kost på schemat också; broccoli, kål av olika sorter... Fick tips om fiberhusk i vatten, vilket sannolikt är superäckligt, men nog effektivt... *skrattar*

Hur som helst visade vågen + 1 hg, vilket jag faktiskt skiter högaktningsfullt i eftersom jag VET att jag "skött mig" hela veckan - och snart är det HELG! Yey! laugh

Gillar

Kommentarer

 • 15 mar 2019 12:43
  Bjarki

  Håller tummarna för att du får tömma tarmen. Det är fasen inte skoj att vara full av skit! laugh *fniss*

 • 15 mar 2019 13:02
  Dharma58

  Låter verkligen skitjobbigt! Hoppas du får till det, för det är verkligen smärtefullt. Lycka till!

 • 15 mar 2019 13:29

  Stackare!

  Hoppas det lossnar snart!

 • 15 mar 2019 14:05

  Hinder: Det är Laxoberal jag fått rekommenderat. smiley

  Tack, allihop! På väg hem nu. Direkt till apoteket, och sen... winklaugh

 • 15 mar 2019 14:15
  Bjarki

  ...plupp, plupp... laugh Lycka till!

 • 15 mar 2019 14:40
  paloma

  Hoppas det löser sig💩

 • 15 mar 2019 18:56
  aregnisw

  Det är då verkligen inte skönt att ha förstoppning så hoppas det nu kommer ut och du får ordning på magen yes

 • 16 mar 2019 07:25
  Jessand

  Inget kul när det blir så...hoppas du får ordning på det

Logga in för att skriva en kommentar.