icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

MagganDs blogg

LCHF 65662
LCHF.
Motivationen håller jag vid liv med god och varierad mat. 😋
4 mars 2020 21:02
7

Lite tyngre för varje nystart...

Ja, nu handlar det inte om att "må bra", utan jag villhöver verkligen gå ner minst 10 kg. Så himla trött på mig själv!

Sedan jag skrev sist har jag, förutom ätit upp mig några kilon, varit i Afrika (Rwanda) för första gången, sagt upp mig från jobbet och nästan friat till Gubben!

Jag var ju liksom tvungen att ta chansen på skottdagen i lördags, helst som vi var tillsammans med ett härligt gäng goda vänner!

"Frieriet" slutade med att min kära Gubbe vill invänta ett kostnadsförslag, sedan ska HAN fria! *skrattar*

Och det är inte så illa som det låter, utan det handlar om att han vet om att jag inte kände mig fin första gången jag gifte mig. Så när jag hittat den perfekta outfiten, som gör att jag känner mig som en vacker brud, slår vi till. Sedan spelar det ingen roll om det är en klassisk klänning, jeans, säck eller naket! *skrattar*

Så minus 10 kg, sedan börja prova! 👍😉

Imorgon blir det lchf-lasagne eller lchf-pizza till lunch. Jag såg inte vad det var i lådan jag tog fram ur frysen... 😋

Gillar

Kommentarer

 • 4 mar 2020 21:46
  Bella50

  Jojo,...visst vill man vara fin på sin bröllopsdag såklart...så fin som man Aldrig varit eller känt sig  tidigare.

  Att känna  sig  sin bekväm i sin kropp...men att det är en långvarig förändring är att föredra...i alla lägen. Önskar dig allt gott och lycka till mot ditt mål.👍

 • 5 mar 2020 07:51
  Jessand

  Önskar dig lycka till och så härligt att få klä sig fin och gifta sigsmiley Har nog aldrig känt  mig så fin som på mitt bröllop och haft en sånt roligt dygn...blev verkligen en kanondag på alla sättsmiley

 • 5 mar 2020 14:47
  wilda16

  Hej MagganD. 

  Vi börjar med gurkmejan.Jag tittar ofta på youtube och där finns det många inlägg om gurkmeja. Det ska vara starkt antiinflammatoriskt. Sen lyssnar jag också på andra hälsoinlägg vilket jag tycker är asintressant.De flesta hälsogurus verkar vara överens om att det största hotet mot våra kkroppar är inflammationer. Det gäller alltså innanmätet. Det de flesta verkar vara överens om är att vårt immunsystem sitter i grovtarmen och det är dit man måste skicka näring till bakterierna. Om vi äter födoämnen med högt gi så når det inte längre än till tunntarmen vilket inte verkar vara bra. 

   

  Jag har slutat att äta bröd och jag äter mycket lite socker. Jag föreslår att du titttar lite på you tube för  man kan få många uppslag därifrån. 

   

  Så var det det där med brudutstyrsel. Min man och jag gifte oss för 30 år sedan i Paris. Brudklänningen har alla år hängt på en galge i garderoben och mer eller mindre hånflinat åt mig, Nu har jag gått ner nästan 19 kg (utan bantning) så nu kommer jag kunna ha den på mig när vi går på Gondolen och äter på den stora dagen. Det ska verkligen bli kul

   

   

 • 6 mar 2020 16:48

  Bella50: Grejen är att jag ÄR väldigt bekväm UTAN kläder tillsammans med Gubben!

  Men jag tänker att vigselförättaren och gästerna också ska känna sig bekväma - och att bruden är påklädd! *skrattar*

  Efter min bukplastik har jag liksom fått en "övre mage", under brösten, och den gör det svårt med en del kläder...

 • 6 mar 2020 16:49

  Jessand: Åh, vad det låter fint! yes

 • 6 mar 2020 16:51

  Wilda16: Grattis till nygamla klänningen! Vilken grej! laugh

  Jag äter lchf (när jag inte har svulla-perioder) och då blir det nästan inget socker alls, mest fett, grönt och protein. yes

 • 6 mar 2020 21:00
  Bella50

  Jag har blivit för liten för min hud kostym...alltså väldigt lös och rynkig sedan viktnedgången. 

  Något jag inte upplevt vid tidigare vikttapp.

  Bryr mig väl inte alltför mycket...men går väl heller inte naken för ofta , måste jag nog erkänna. Det finns ju kläder...och då kan t.o.m. jag känna mig fin.

  När jag lägger mig på op-bordet för en höftplastik  tänkte jag att operatören kunde ta lite större stygn och snörpa  ihop mig lite extra...men det gör han nog inte.😲...😄

   

   

  Senast uppdaterad 6 mar 2020 21:10

Logga in för att skriva en kommentar.