icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

MagganDs blogg

LCHF 96193
LCHF.
Motivationen håller jag vid liv med god och varierad mat. 😋
2 november 2019 16:41
3

Ännu en nystart. Hm.

Jag är bara inne på dag 4, men det känns bra. Som tidigare är det extra viktigt med varierad och god mat. Igår åt vi zucchinibiffar och idag en supergod fiskgratäng med torsk och blomkålspuré. Båda recepten har jag hittat här på MD. *rekommenderar*

Vill vara mer aktiv här, men det är liksom så mycket annat som händer i livet... Men lite tätare inlogg ska det bli framöver! Receptbanken här är ju helt fantastisk!

 

Gillar

Kommentarer

 • 2 nov 2019 18:11
  Bella50

  Välkommen tillbaka och lycka till 👍

 • 4 nov 2019 19:31

  Så härligt att du är på G och hittat vad du ska äta.. Jag LCHFade i 6 år och visst mår man bra. Denna gåg ska jag köra en kombo med lite kolisar och lite kcal till att börja med. Får se vad det blir sedan.. Jag har bestämt att nu ska jag inte ha en massa förbud utan hitta en väg som passar mig där jag bifinner mig nu och vad jag trpr jag klarar av i längden.. Äter man LCHF finns det hur mycket gott som helst att välja på.. :) Lycka till!!

 • 4 nov 2019 19:31

  Så härligt att du är på G och hittat vad du ska äta.. Jag LCHFade i 6 år och visst mår man bra. Denna gåg ska jag köra en kombo med lite kolisar och lite kcal till att börja med. Får se vad det blir sedan.. Jag har bestämt att nu ska jag inte ha en massa förbud utan hitta en väg som passar mig där jag bifinner mig nu och vad jag trpr jag klarar av i längden.. Äter man LCHF finns det hur mycket gott som helst att välja på.. :) Lycka till!!

Logga in för att skriva en kommentar.