icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

MagganDs blogg

LCHF 92974
LCHF.
Motivationen håller jag vid liv med god och varierad mat. 😋
13 juni 2020 18:06
2

5 dagars äggdiet

Jag ville köra 3 dagar, hoppades att jag skulle fixa 2... Men efter dag 3 gick det så himla enkelt! yes

Igår var jag på äldste sonens studentfirande, och det bjöds på smörgåstårta. Då ena dottern inte äter smörgåstårta fanns kassler och potatissallad. Så för att inte skapa awkward stämning genom att inte äta något alls, tog jag ett par skivor kassler. Jag räknar ändå gårdagen som dag 5 på äggdiet. *ler*

Idag blev det shakshuka till brunch och kasslergryta med sjögräsnudlar till middag. Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med mig själv!

Jag fortsätter strikt under helgen, och kör några dagars äggdiet igen i veckan. Jag dricker fettokaffe på morgonen, äter kokta ägg med majonnäs på jobbet. Snacksar på ostkuber. Ostomelett till middag när jag kommer hem. cheeky

Vikten, som stadigt rört sig uppåt trots att jag tycker att jag "skött mig", går äntligen neråt igen. *jätteglad*

Gillar

Kommentarer

  • 14 jun 2020 08:24
    Jessand

    Härligt att det funkarsmiley...senast jag försökte mig på äggdieten så fick jag inget resultat...men nu äntligen har ju min kropp börjat svara på min önskan att tappa lite fett...troligen pga av ökat proteinintag och ökad styrketräning.

  • 14 jun 2020 09:32

    Jag vägde 87-nånting i måndags morse. 83,3 idag. laugh

Logga in för att skriva en kommentar.