icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Mål62kgs blogg

72 kg 62 kg 5074
11 januari 2019 15:25
1

I morgon ska jag börja

Idag ska jag gå på vinprovning med mitt vingäng. Imorgon ska jag kickstarta med Lchf-kost. Det ska bli jätteroligt. Jag har handlat mat enligt inköpslistan och jag jag tagit fram menyn och alla recepten. Vilken god mat jag kommer att äta nästkommande fyra veckor. Jag hoppas att sötsuget försvinner fort. 

Nu undrar jag lite vad som gäller för kaffe, te och vin. Kaffe dricker jag två gånger om dagen. Den godaste koppen är på morgonen. Te dricker jag gärna på kvällen. Och ett glas vin då och då är inte heller så dumt.  Nu måste jag ta reda på vad Matdagboken tycker.

Gillar

Kommentarer

  • 11 jan 2019 19:11
    paloma

    Välkommen!

    Jag tror att om du inte använder socker i kan du nog dricka både kaffe och te som du brukar🙂

    Lycka till👍🙂

Logga in för att skriva en kommentar.