icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Lv1s blogg

84 kg 60 kg 69976
26 juni 2024 12:35
5

Sommar

Värmen är tillbaka och mitt arbete i Hemtjänsten har börjat. Det är spännande och givande.

Jag kommer arbeta flera pass  i Juli. Jag cyklar 🚴‍♀️ till kunderna. Det är väldigt skönt att cykla när det är fint väder ute. Sedan får man in motion. 
 

idag har jag stavat med mina bungy pump det blev en skön promenad med mina hörlurar med musik i. Imorgon ska jag arbeta då blir det cykeln som jag motionerar med.

igår gick jag och min son en promenad ihop i solen. Sommaren är en härlig årstid.

3df8d403-fbe7-42fb-a809-c35e510d0958.jpeg

Gillar

Kommentarer

 • 26 juni 2024 13:06
  MagganD

  Fin bild på dig och sonen! 🥰👍

  Ja, sommaren är härlig! Jag har aldrig begripit mig på folk som väljer att åka utomlands på sommarsemester!?! Det finns inget som den svenska sommaren! 👍😎

  Jag jobbar som biståndshandläggare i en liten kommun och de allra flesta i htj-personalen cyklar. Bara de som ska utanför tätorten kör bil. För oss bhl finns en policy att vi ska cykla eller promenera om det är kortare än 2 km, tror jag. Personligen promenerar jag helst, om jag bara har tid. Annars har vi en elcykel i gruppen på 6 personer, och det är faktiskt sällan som våra besök krockar och vi behöver "slåss" om cykeln. 😝👍🏻

  När jag promenerar här hemomkring föredrar jag att göra det utan lurar, även om jag ibland lyssnar på någon podd eller så. Helst vill jag höra vindens sus i träden, fågelkvitter och kossor som råmar... *ler brett*

  I förmiddags var snickaren här och fixade på vår veranda, och hans glada nynnande var också väldigt mysigt att lyssna på. *skrattar*

  Senast uppdaterad 26 juni 2024 13:06

 • 26 juni 2024 13:32

  Tack ☺️👍

  vi har två elcyklar och 6 vanliga cyklar på mitt arbete. De fördelar vilken cykel jag som övriga ska ha under dagen så vi slipper slås om "cyklarna" 🙂 Jag har samma cykel under hela mitt pass.  Det finns de som kör bil som även har besök centralt men då har de även besök till dom som bor utanför.

  Det är mysigt med fågelkvitter som kor 🐄 som låter det finns några där jag bor också.

   Bondens kor 🐄 så mysiga.

   

  Härligt en fixad veranda är toppen, och nynnande  👍

 • 26 juni 2024 18:02
  BirtheX

  Säger detsamma, fin bild på mor och son. smileySommaren är en ljuvlig årstid och du verkar ha hittat rätt som trivs på jobbet. Man hör ju bara om personal inom hemtjänster som stressar ihjäl sig och inte hinner ge di gamle vad de skulle vilja av tid och omsorg. Så härligt att få höra något annat. 

 • 26 juni 2024 21:12
  Tita

  Så fin bild på er i solen!!

 • 26 juni 2024 23:02

  Tack 🙂 

  Ja tyvärr BritheX så finns det vissa Hemtjänster som inte är bra. Dåligt med tid och stress de äldre hinns inte med som de har behov av.
  Det är något som inte är bra jag tycker det är bra att sådant lyfts fram om det ser ut så i Hemtjänsten där man arbetar.

  Jag tycker jag hamnat i en bra Hemtjänst vi hjälper varandra om någon har tid över så hjälper man till hos någon som behöver hjälp. Kontoret ger även mera tid om man skulle behöva det hos någon äldre. 

  De äldre ses.  

  Tack Tita 🙂

   

Logga in för att skriva en kommentar.