icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Lv1s blogg

84 kg 60 kg 69977
7 juli 2024 23:52
3

Prover imorgon

Iimorgon åker jag till Alingsås lasarett för att ta  prover för min diabetes.
Mina sockervärden har varit lite höga så min läkare satte in en till medicin för mig. Det är inte roligt men nu ser värden bättre ut igen med den nya medicinen också. Jag kämpar på för att den nya medicinen inte ska bli så långvarig för mig.

 Jag håller även nu på och kämpar med andra för våra äldre och sköra människor. Vi har en akutläkarbil i Alingsås som åker hem till de äldre ger de vård  i deras hem M-F 08-16.

de som behov komma till ett sjukhus får göra detta. Bilen ger en trygghet för de äldre som deras anhöriga. Den ger bra vård till de äldre och sköra.

Det är en akuläkare, specialsjuksköterska, sjuksköterska som gör detta.

vi kämpar för att denna bilen ska vara  i drift på akutmottagningens öppettider i Alingsås som är 08-21 M-F 

08-21 L-S                    

en namninsamling är startad för detta.

idag gick jag min man i skogen plockade kantareller  det blev några stycken som jag använde i matlagningen, barnen tyckte det var väldigt gott.

Jag hoppas resten av juli kan bli bättre med vädret, det har regnat ☔️ en hel del.

Gillar

Kommentarer

 • 8 juli 2024 05:18
  MagganD

  Håller tummarna att politiken lyssnar så att akutbilen får vara i drift mera. 🙏🏻

  Lycka till med proverna! 

 • 8 juli 2024 08:38
  BirtheX

  Hoppas du har bättre värden på proverna. Här har jag också sett kantareller på mina skogspromenader med hund. Bara det att om jag börjar plocka så har hunden hunnit pulverisera de övriga på samma ställe..😂 Vi får se när de vuxit till sig och jag lyckas ta dem innan vovven. Vore ju fint att kunna träna upp en kantarellhund på sikt men ännu är hon på tok för valpig för att kunna hålla koncentrationen. 

 • 8 juli 2024 10:18

  Tack MagganD 🌸 det hoppas jag med att politikerna gör. De måste se våra äldre och sköra människor mera och deras anhöriga.

   

  Tack BritheX 🌺 Hundar är underbara. Det finns de som fått hudar att kunna hitta kantareller så kanske din hund längre fram 🙂 Många var små än så vi väntade också vi låter dom växa tlll sig först.

Logga in för att skriva en kommentar.