icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Livutanvs blogg

Paleo 16339
Inspiration till att leva hälsosamt med hjälp av den paleolitiska kosten. Jag delar med mig av tankar, artiklar, studier, Poddar och recept som jag tror kan inspirera dig också. Träning och träningslära är också något som jag tycker om och vill lära mig mer av. Målet är att gå ner ca 10 kg. Men jag är inte helt stenfokuserad på vikten, utan vill bygga mer muskler och bli mer tränad. 0.5 - 1 kg per vecka hoppas jag på att gå ner.
14 March 2017 21:41

Fastedag nr 3 av 4

Jag och min sambo har nu fastat i tre dagar. Vilken galen skillnad de är i kroppen. Känner mig lättare, piggare och mitt magonda är bättre. Nu har jag ätit lågkolhydrat, begränsat med mejeri. Blev en liten kvarg portion en dag. Annars har vi endast hålltider oss till under 600 kalorier per dag, jag har legat på mellan 400-500. 

Så här har jag gjort. 

Dricker citronvatten på morgonen till mina mediciner. 07, 08 på morgonen. 

Te. Utan mjölk runt tio. 

Lunch: buljong 1 tärning och varmt vatten

15:00 grönt äpple utan skal. 

17, 18 middag  (tonfiskröra med majonäs och broccoli) 

 

Har ätit samma mat, med untantag för idag då jag åt lunch istället. En halv bakad potatis, smör och grönsaker. Åt en halv tallrik fil på kvällen. 

 

Helt ärligt så är jag supersugen på att fortsätta min fasta några dagar till. Kanske kör veckan ut. Nu ska min mamma också börja med paleo och fasta två dagar i veckan. Mamma äter mängder av mediciner för högt blodtryck och nu har hon tänkt försöka med kost. Jag ska säga såhär,  min mamma är super tränad.  Hon är 64 år och tränar tuffa, tuffa body pump pass och hon har bättre fysik än mig. Vasaloppsspinning var ingen match, men blodtrycket kämpar hon med. Är så glad att hon blivit inspirerad till att börja. Jag ska verkligen pusha henne. Lika som hon pushar mig med träning.  Världen bästa.  Finns ingen som hon ❤❤

Här kommer tyngres poddavsnitt om fasta. Podden är längst ner på sidan   Enjoy! 

 

http://tyngre.se/podcasts/tyngre-rubriker/fasta-mot-diabetes-40-plusmagen-och-dopingskandaler/

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.