icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Livutanvs blogg

Paleo 16329
Inspiration till att leva hälsosamt med hjälp av den paleolitiska kosten. Jag delar med mig av tankar, artiklar, studier, Poddar och recept som jag tror kan inspirera dig också. Träning och träningslära är också något som jag tycker om och vill lära mig mer av. Målet är att gå ner ca 10 kg. Men jag är inte helt stenfokuserad på vikten, utan vill bygga mer muskler och bli mer tränad. 0.5 - 1 kg per vecka hoppas jag på att gå ner.
9 March 2017 22:29
4

30årskris och sockerberoende

Det är sant. En vecka har gått och jag har haft en krisvecka delux. Jag vet inte, men att fylla 30 är egentligen ingen ålder att tala om. Men på någotvis så ställer man sig alla frågor som går. Varför, varför inte. Barn, hus, sjukdomar. Ja allt liksom har lagts upp på bordet. Varför är livet så orättvist ibland. Min sjukdomar sätter väldigt stora käppar i  mitt livshjul. Jag försöker trampa framåt, men den där jävla sjukdomspinnen lyckas alltid hitta sin väg in i mitt hjul. Den här veckan har jag inte endast krisat. Min kropp har varit smärtsamt,, febrig och orkeslös. Jag försöker med kosten, men det är ett helvete just nu. Motivationen är noll och jag ser bara hinder. Backe upp och där stod mount everest och liksom skrattar åt mig. Haha... dåre tänker berget. Fortsätt klättra du. Glöm  inte syrgastuben. 

Sockret är värst. Det går inte. Det är det enda jag tänker på.  Jag är som en missbrukare. Jag planerar mina återfall. Noga. Hur ser ni på socker? 

Aja. Har peppat mig med en film. Enjoy sålänge 

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 9 Mar 2017 22:49
  Bella50

  5f08d816-0bbe-4e05-9436-9abbf7809b9e.JPG

  pepp pepp 👍

 • 9 Mar 2017 23:10
  mosel

  Pepp, pepp!

 • 10 Mar 2017 06:32
  Arrietty

  Jag ser mig inte som sockerkänslig utan som matmissbrukare – men vad gäller beteendet är det lit samma när det gäller typ att "planera återfall" För mig är det nolltolerans som gäller, ett steg utanför planen och slussarna öppnas och kontrollen är obefintlig, det går bara inte att låta bli. Alltså måste jag hitta en plan som jag klarar att följa samt rada upp en massa åtgärder som hjälper mig att inte aktivera missbruket. Att skriva det man känner brukar fungera bra så förhoppningsvis fick du hjälp av att lufta missmodet. 

 • 10 Mar 2017 18:53

  Tack för all pepp. Kämpa,  kämpa ☺💪💪

Logga in för att skriva en kommentar.