icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu

Lisbeths blogg

66 kg 58 kg 56392
20 april 2017 11:05
4

Åren rinner i väg.....

Fyra och ett halvt år sedan sist.... och snart pensionär, gu så skönt det ska bli! Det är något jag verkligen ser fram emot! Att rå om min tid alldeles själv, och då ska vi dessutom göra en långresa med husvagnen som vi båda älskar att åka med och vara i. Det kommer att bli norra Sverige, över till Norge och Lofoten, där vi kommer att vara ungefär två veckor. Sen har vi inte bestämt hur resan ska gå, kanske över till Finland innan vi vänder hemåt igen. Känslan att inte behöva vara hemma ett visst datum är härlig.

Till dess vore det ju riktigt skönt att bli av med 6-8 förstås, därför gör jag ett nytt försök här. Anmälde mig till en kick-start men det är ju inte så lätt att kombinera med sambon som är ganska konservativ i sina matvanor och dessutom nu fått en diabetes-medicin och mår riktigt skitdåligt av den och har tappat matlusten och därför gått ner 4 kilo på 2 veckor!! Så jag försöker laga min mat så gott det går och att komma ut på promenader i alla fall varannan dag. Om bara vintern kunde ta slut så blev det lättare att komma ut, vaknade till ett nytt snötäcke i morse. sad

Kommentarer

 • 20 apr 2017 12:26
  gasten

  Det är härligt med husvagn! 

  Har haft ett antal genom åren, men har även haft ett antal båtar, då mest segelbåtar. Nu tänkte vi försöka sälja båten, men det blir ingen husvagn. 

  Tycker om att resa, kanske hyr en husvagn. Reser utomlands varje år också, tycker inte om våra vintrar här i Sverige. Men den svenska sommaren är skön om det inte regnar och blåser för mycket. 

  Att vara pensionär är skönt, man rår över tiden själv. Men ofta blir det att man får ställa upp som barnvakt åt barnbarnen. Ibland får man ändra sina egna planer för att vara barnvakt istället. Det tycker jag inte om. Dottern älskar att dansa och det gör jag och min man också, så ibland krockar det när vi vill gå på våra favoritorkestrar.

  Inte roligt med snö vid denna årstiden, förstår att du bor långt norrut. 

 • 20 apr 2017 14:05

  Har med haft husvang och husbil i många år, men huset är där jag trivs bäst när sjön och min lilla båt, nu med riktigt kök så jag kan laga vad jag vill är livet perfekt, inte set en mäniska i dag.

 • 20 apr 2017 14:32

  Visst är det härligt när man får äga sin egen tid!? Lycka till med viktminskningen!

 • 20 apr 2017 22:08
  Bella50

  Jag är en glad pensionär. Härligt varje dag 👏👏

Logga in för att skriva en kommentar.