icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LinusPLs blogg

LCHF 5282
Ätfönster kombinerat med lchf är vad jag tror på.
Med hjälp av registrering i Matdagboken - samt att skriva i bloggen - försöker jag få styr på ätandet och måendet.
Hittills går det bra.
Men det kan så klart bli bättre! 😉
25 maj 2023 19:57

Så blev första ägg-fastan

Nästan som planerat!

Började med kaffe - utan mjölk, det går helt ok - och sen äggröra. Sen blev det en fika "på stan". När jag kom hem efter tvättstugan och cykelpromenad till bibblan så gjorde jag ett "avsteg" och tog en tallrik yoghurt, välbehövligt i värmen. Ja, sen vart det stekta ägg med ost och extra smör till middag. Jag orkade inte äta de tre jag gjort iordning, fick bara i mej två. Det händer typ aldrig att jag inte äter upp! 

Nå, då har jag lite rester till imorgon. 

bab51f15-8bd0-44f3-85a7-1553f31e65ec.jpeg2a0fffef-b78d-40a1-b23f-c147e6b6d8b7.jpeg

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.