icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Lördag... 28/12-19

Tänker tillbaks på hur lätt man faller 😕 varför kan man inte vara så stark och hålla fast ett bra beteende utan när man uppnått ( ett mål/en vikt, en nivå ) där man mår bra.. så lägger man av! Och lägger man sen till några år med motgångar med krämpor, stress och störande moment ( grannar som är pest ) ja då skiter man i allt...
MEN.. nu har jag bestämt att Detta År 2020, ska bli ett MÅ BRA ÅR .. jag ska ta mej till läkare och försöka få hjälp med min höft som bromsar att jag inte kan röra mej, vi ska flytta från vårt hus ( så jag slipper pissiga grannar )... och ta tag i maten .. så nu jäklar!!
Behöver allt stöd som går, peppningar och hurra rop 🙌🏻🤜🏻.. rakt in i kaklet!!
Se upp Januari.. nu kör VI 🤩
14 januari 2020 19:59
4

Dålig att registrera maten här... men...

Hur gör ni.. skriver ni upp allt ni äter .. jag är inte så duktig här att notera .. Men jag har lite koll på ett block istället .. vet man ungefär hur en dag ser ut, lite upp och lite ner så får man iaf lite koll.. -1.6 iaf och nöjd att det går neråt. 
En dag i taget osv ..

Ha det gott, och var inte för hård mot dig själv ❤️

Kommentarer

 • 14 jan 2020 21:10

  Jag skriver inte upp nåt, det orkar jag inte. Jag tänker att om jag äter ca 3 mål per dag och lite frukt in emellan och fokuserar på att äta så bra mat som möjligt så behöver jag inte räkna kalorier :)

 • 14 jan 2020 21:24
  Bella50

  Jag registrerar allt ...men inte alltid. 

 • 14 jan 2020 23:14
  ulla165

  Jag registrerar inte här på MD - det tar sån tiiiid! tycker jag. Men jag klottrar dagens kcal i ett litet rutat häfte/block och kollar kcal i MåBras kaloritabell om jag är osäker. Räcker för mig.

  Och GRATTIS till viktnedgången❣👏👏👌

 • 15 jan 2020 08:43
  aregnisw

  Jag har nyligen börjat registrera allt igen då vet jag hur jag ligger till under dagen, för mig är det viktigt.

  Men jag skriver inte upp allt som ibland kan vara en apelsin t ex. eller ett par små kex med dessertost på till fikat.

  Så lite slarvar jag om jag ska vara ärlig. Men alla sätt är ju bra o du kanske hittat ditt skönt när vågen pekar neråt yes

Logga in för att skriva en kommentar.