icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LenaWs blogg

LCLC 14161
Kronisk bantare som alltid varit mullig, det är jag. Eftersom jag är lång så kanske jag inte upplevs så överviktig som jag är, men det syns på BMI. Provat alla bantningsvarianter och senast 2015 gick jag ner 12 kg med LCHF. Kan inte fatta att jag släppte taget efter det, men det är då jag börjar bli nöjd med mig själv som det är farligt.

Denna gång ska det vara för alltid. Jag måste ner i vikt och komma i fysisk form för att orka med ett ganska stressigt liv med jobb och barnbarn, samt att jag vill vara redo den dagen min son är redo att ta emot min ena njure om den passar.

Startat 14 augusti 2017 med lågkolhydratkost och kickstart och nu ska 20 kg bort.

Blogga har jag aldrig gjort förr, men någon gång ska bli den första!

Visar poster från May 2018

28 May 2018 15:29
2

Måste gå om än inte båda 2 är på spåret

2 veckor med LCLC. Samtidigt som jag kört detox. Har gått bra, 1,7 minus. Måtten hade inte ändrat sig, men det brukar komma så småningom. Sambon gav upp direkt, men försöker hålla in på godis iaf. Jag ska kämpa på ändå och tycker det gått ri...

Läs mer Kommentera
16 May 2018 16:05
5

Lättare vara 2

Livet är ett enda kämpande. Har haft en extremt tung vinter och har inte orkat fokusera på vikten. Sen en svårighet i familjelivet då sambon inte vill avstå från godsaker. Så lätt det är att delvis falla tillbaka.

Ändrade i februari taktik och satsar p...

Läs mer Kommentera