icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LenaWs blogg

LCLC 11969
Kronisk bantare som alltid varit mullig, det är jag. Eftersom jag är lång så kanske jag inte upplevs så överviktig som jag är, men det syns på BMI. Provat alla bantningsvarianter och senast 2015 gick jag ner 12 kg med LCHF. Kan inte fatta att jag släppte taget efter det, men det är då jag börjar bli nöjd med mig själv som det är farligt.

Denna gång ska det vara för alltid. Jag måste ner i vikt och komma i fysisk form för att orka med ett ganska stressigt liv med jobb och barnbarn, samt att jag vill vara redo den dagen min son är redo att ta emot min ena njure om den passar.

Startat 14 augusti 2017 med lågkolhydratkost och kickstart och nu ska 20 kg bort.

Blogga har jag aldrig gjort förr, men någon gång ska bli den första!

Visar poster från oktober 2017

23 oktober 2017 08:24
7

Sakta men säkert...trots trevligheter

2 veckor med LCLC/16:8 och det går sakta men säkert neråt. Inte snabbt men 1/2 kg i veckan är ju ändå bra och det brukar ju vara bättre ta det sakta. Trodde inte jag skulle klara mig utan frukost, då jag är van äta 3 mål mat om dagen plus mella...

Läs mer Kommentera
10 oktober 2017 13:04
5

Nytt tänk

Har varit lite trögt med viktnedgången sista veckorna känner jag. Vädret har fortsatt att visa sig från sin sämre sida. Diskuterade på jobbet idag om vi skulle skaffa en ark, för det kanske behövs om det fortsätter så här .

Peppad av sonens goda result...

Läs mer Kommentera