icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LenaWs blogg

LCLC 13226
Kronisk bantare som alltid varit mullig, det är jag. Eftersom jag är lång så kanske jag inte upplevs så överviktig som jag är, men det syns på BMI. Provat alla bantningsvarianter och senast 2015 gick jag ner 12 kg med LCHF. Kan inte fatta att jag släppte taget efter det, men det är då jag börjar bli nöjd med mig själv som det är farligt.

Denna gång ska det vara för alltid. Jag måste ner i vikt och komma i fysisk form för att orka med ett ganska stressigt liv med jobb och barnbarn, samt att jag vill vara redo den dagen min son är redo att ta emot min ena njure om den passar.

Startat 14 augusti 2017 med lågkolhydratkost och kickstart och nu ska 20 kg bort.

Blogga har jag aldrig gjort förr, men någon gång ska bli den första!
29 september 2017 09:02
2

Veckansom varit..

Nu var det ett tag sen sist. Förra helgen tillbringades med städning och röjning i ett hus som ska säljas. Inget kylskåp hade vi, så maten blev provisorisk och motionen var svår få in. Men jag gjorde så gott jag kunde smiley.

Givetvis syntes inget på vågen och det har varit tungt med träningen senaste veckorna. Kroppen har inte riktigt velat vara med.

Nu känner jag ändå att jag är på spåret med mat och framför allt promenader. All motion jag får är ju bättre än ingen. 

Förberett en god fläskfilegryta tills ikväll och den går ju kombinera med grönsaker som passar. Imorgon blir det att äta ute, men det ska gå bra, bara jag planerar.

 

Trevlig helg till alla!

Gillar

Kommentarer

 • 29 sep 2017 09:32
  pralin

  de tror jag med  att  de  kommer  gå  bra. ha en  bra helgsmiley

 • 29 sep 2017 09:32
  paloma

  All motion är bra, bara att stå är bättre än att sitta.

  Pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.