icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LenaWs blogg

LCLC 13146
Kronisk bantare som alltid varit mullig, det är jag. Eftersom jag är lång så kanske jag inte upplevs så överviktig som jag är, men det syns på BMI. Provat alla bantningsvarianter och senast 2015 gick jag ner 12 kg med LCHF. Kan inte fatta att jag släppte taget efter det, men det är då jag börjar bli nöjd med mig själv som det är farligt.

Denna gång ska det vara för alltid. Jag måste ner i vikt och komma i fysisk form för att orka med ett ganska stressigt liv med jobb och barnbarn, samt att jag vill vara redo den dagen min son är redo att ta emot min ena njure om den passar.

Startat 14 augusti 2017 med lågkolhydratkost och kickstart och nu ska 20 kg bort.

Blogga har jag aldrig gjort förr, men någon gång ska bli den första!
20 november 2017 13:46
4

Tillbaka igen

Efter att ha provat LCLC med 16:8 så är jag nu tillbaka till bara LCLC. Visst var det effektivt från början med 16:8, men tror problemet blev att det var inte lika naturligt för mig att bokföra kalorier. Jag som dessutom är van vid en god frukost var vrålhungrig till lunch och då äter man lätt för mycket. 

Sista veckorna har varit tunga. Totalt utan ork och en malande huvudvärk. Var tvungen skippa min körsång i helgen och det brukar jag inte, men hela kroppen sa emot, så då måste jag lyssna.

Så vet inte riktigt vad jag ska göra åt det, för att komma i form. Provar ändå vara duktig på att notera i MD och att räkna kalorier. Tog mig ut på en kortare promenad igår och det var skönt med lite luft. Nu har det ju kommit en del snö så det är vitt och fint. Kämpar på ett tag till.

Önskar alla en fin vecka. 

Gillar

Kommentarer

 • 20 nov 2017 14:01
  viljans

  💞Styrkekramar i massor från mig till dig!💞 Äter du dvitamin? Om inte borde du prova😉  Vi behöver all hjälp vi kan få på färden och det hjälper tycker jag iaf, lite extra magnesium är heller inte dumt! 

 • 20 nov 2017 14:07

  Tack viljans heart. Jag har skickat ett mail til ldig oxå

  Jag slutade helt med D-vitamin i fjol då mitt kalcium (enligt hårmineralanalys) var för högt och vill ju inte driva på det ytterligare med D-vitamin. Tyvärr så är dte få vitaminer och mineraler som direkt påverkar mig. Äter magnesium och Paradren plus då extra rysk rot. 

 • 20 nov 2017 14:26
  viljans

  Kan ju va så att det är för mycket helt enkelt med allt och då hjälper ju tillskott lite o ingenting... Ska läsa o svara dig på en gång💖

 • 20 nov 2017 23:32
  aregnisw

  Du ska nog lyssna på kroppen tror jag o jag skulle inte fixa 16:8 jag älskar frukost hoppas du kommer att må bättre i veckan o ha de gott 👍💗

Logga in för att skriva en kommentar.