icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LenaWs blogg

LCLC 11975
Kronisk bantare som alltid varit mullig, det är jag. Eftersom jag är lång så kanske jag inte upplevs så överviktig som jag är, men det syns på BMI. Provat alla bantningsvarianter och senast 2015 gick jag ner 12 kg med LCHF. Kan inte fatta att jag släppte taget efter det, men det är då jag börjar bli nöjd med mig själv som det är farligt.

Denna gång ska det vara för alltid. Jag måste ner i vikt och komma i fysisk form för att orka med ett ganska stressigt liv med jobb och barnbarn, samt att jag vill vara redo den dagen min son är redo att ta emot min ena njure om den passar.

Startat 14 augusti 2017 med lågkolhydratkost och kickstart och nu ska 20 kg bort.

Blogga har jag aldrig gjort förr, men någon gång ska bli den första!
23 oktober 2017 08:24
7

Sakta men säkert...trots trevligheter

2 veckor med LCLC/16:8 och det går sakta men säkert neråt. Inte snabbt men 1/2 kg i veckan är ju ändå bra och det brukar ju vara bättre ta det sakta. Trodde inte jag skulle klara mig utan frukost, då jag är van äta 3 mål mat om dagen plus mellanmål. Har gått över förväntan. Ibland tar jag ett ägg vid 10-tiden, men ofta väntar jag till lunch. Jag har däremot slarvat med att föra in vad jag äter i MD, så får skärpa upp mig på det. 

I helgen har det varit festligt värre. AW och Champions of Rock i fredags....blev en del gott. I lördags var jag och sambon ut och åt och det var gott och trevligt. Trots det så går det alltså neråt, nöjd smiley. Tog en promenad igår i det fina höstvädret, kanske sista snöfria promenaden. Snart är vintern här, imorse var det ett tunt lager av snö/frost på gatan. Gäller att ta vara på de fina dagar som är nu. Efter en regnig sommar så känns det bra med en fin senhöst.

Ha det gott alla och kämpa på!

Gillar

Kommentarer

 • 23 okt 2017 08:26

  Härligt att höra att det går framåt!

   

 • 23 okt 2017 09:45
  viljans

  Festligheter och trevligheter kan man aldrig få för mycket av, det var du värd! Grattis till minus 👍💪💝

 • 23 okt 2017 09:58
  pralin

  ha en  bra  vecka smiley

 • 23 okt 2017 12:01
  paloma

  Grattis, här var det också lite festligheter i helgen...men min vikt gick uppåtsmiley

 • 23 okt 2017 12:09

  @Paloma - ja ibland förstår man inte varför det går åt ena eller andra hållet. Man äter mycket och går ner, eller äter lite och går upp. Är som en chansning ibland smiley

 • 30 okt 2017 10:30

  16:8 är väldigt bra för mig också. Gissar att jag just nu går på LCLC även om jag tänker LCHF. Knappt inga kolhydrater, mycket fett men få måltider blir väl LCHC gissar jag. laugh

 • 30 okt 2017 10:58

  Efwa, jag tänker LCHF om man har mycket fett och minimalt med kolhydrater. För man måste ju hålla ner kalorimängden i LCLC och då blir det svårt äta mycket fetter. Hur som helst så verkar det fungera med 16:8 barfa man tänker till om vad man äter. Blev ca 1 kg minus denna vecka smiley

Logga in för att skriva en kommentar.