icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LenaWs blogg

LCLC 11970
Kronisk bantare som alltid varit mullig, det är jag. Eftersom jag är lång så kanske jag inte upplevs så överviktig som jag är, men det syns på BMI. Provat alla bantningsvarianter och senast 2015 gick jag ner 12 kg med LCHF. Kan inte fatta att jag släppte taget efter det, men det är då jag börjar bli nöjd med mig själv som det är farligt.

Denna gång ska det vara för alltid. Jag måste ner i vikt och komma i fysisk form för att orka med ett ganska stressigt liv med jobb och barnbarn, samt att jag vill vara redo den dagen min son är redo att ta emot min ena njure om den passar.

Startat 14 augusti 2017 med lågkolhydratkost och kickstart och nu ska 20 kg bort.

Blogga har jag aldrig gjort förr, men någon gång ska bli den första!
10 oktober 2017 13:04
5

Nytt tänk

Har varit lite trögt med viktnedgången sista veckorna känner jag. Vädret har fortsatt att visa sig från sin sämre sida. Diskuterade på jobbet idag om vi skulle skaffa en ark, för det kanske behövs om det fortsätter så här wink.

Peppad av sonens goda resultat med 16:8, tänkte jag igår att nu provar jag jag oxå det. I praktiken äter jag sällan något efter 18, så det är ju inget större problem att vänta med frukost till 10 på jobbet och sen äta middag innan 18. Lite hungrig har jag varit men känner mig motiverad att försöka. Det brukar ju ha positiv effekt att ändra koncept ibland tycker jag. Om inte annat så blir jag mer taggad. Så länge det regnar varje dag så kan jga inte motivera mig till promenader, men en kostomläggning fixar jag. Tyckte vågen var trevligare redan idag smiley.

Längtar efter en vacker höstdag då man kan gå på promenad...

 

Gillar

Kommentarer

 • 10 okt 2017 14:36
  ulla165

  Lycka till med 16:8! Jag tror stenhårt på den metoden! Jag själv har börjat töja det till 20:6 emellanåt. Konstigt vad kan man kan vänja sig vid...

 • 10 okt 2017 16:32
  viljans

  Heja dig Och heja sonen!!.👍👏💖

 • 10 okt 2017 16:36

  Får nog peppa även den andra sonen att prova 16:8, det är ju han som pga sjukdom måste ner

 • 10 okt 2017 21:40
  paloma

  När det regnar ute brukar jag dansa eller gympa lite inne, det ger motion och är roligt.

  Lycka till allihopasmiley

 • 11 okt 2017 17:30
  aregnisw

  Lycka till med ditt nya tänk smiley

Logga in för att skriva en kommentar.