icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LenaWs blogg

LCLC 14200
Kronisk bantare som alltid varit mullig, det är jag. Eftersom jag är lång så kanske jag inte upplevs så överviktig som jag är, men det syns på BMI. Provat alla bantningsvarianter och senast 2015 gick jag ner 12 kg med LCHF. Kan inte fatta att jag släppte taget efter det, men det är då jag börjar bli nöjd med mig själv som det är farligt.

Denna gång ska det vara för alltid. Jag måste ner i vikt och komma i fysisk form för att orka med ett ganska stressigt liv med jobb och barnbarn, samt att jag vill vara redo den dagen min son är redo att ta emot min ena njure om den passar.

Startat 14 augusti 2017 med lågkolhydratkost och kickstart och nu ska 20 kg bort.

Blogga har jag aldrig gjort förr, men någon gång ska bli den första!
28 May 2018 15:29
2

Måste gå om än inte båda 2 är på spåret

2 veckor med LCLC. Samtidigt som jag kört detox. Har gått bra, 1,7 minus. Måtten hade inte ändrat sig, men det brukar komma så småningom. Sambon gav upp direkt, men försöker hålla in på godis iaf. Jag ska kämpa på ändå och tycker det gått riktigt bra. Vi har ändå ätit lågkolhydratkost om än han kompletterat med smörgås och annat som inte är bra för mig. Även i helgen då jag umgicks med sonen så blev det riktigt bra mat och inga gosaker. Så känner mig nöjd över lag.

Har provat göra zucchini-gratäng och det var jättegott som alternativ till potatisen. Man måste ha några alternativ till kokta grönsaker. Nu är det bara kämpa på.

Har varit rent allmänt spännande sista veckor. 1a i kön för en större lägenhet, en 4a vilket behövs nu när vi är 2. Så idag har jag skrivit på kontrakt och flyttar mitt i juli. Ska bli så skönt med eget hus och lite gräsmatta och någon rabatt att pyssla i. 

Ha det gott alla fina heart

Gillar

Kommentarer

 • 28 May 2018 20:07

  Grattis till viktminskningen! Bra gjort yeslaugh

  Här hemma äter jag... ja LCHF med kalorikoll. Min sambo äter som vanligt men har dragit ner på godis. När vi äter så lägger han till pasta, potatis, ris, mackor mm och det fungerar jättebra.

  Spännande med ny lägenhet! Själv bor jag på landet med 4000 kvm tomt och jag älskar det. Så härligt med stor tomt och dessutom på gränsen till en lövskog vilket gör att vi har mängder med fåglar. Härligt!

  Ha det gott heart

 • 29 May 2018 10:35

  @Kicki47, låter underbart bo så. Jag är egentligen "lantmänniska", men har pga jobb hamnat i stad. Pga brand hamnade jag i en annan lägenhet än jag ville, dvs 1 trappa upp. Har saknat gräskontakten varje sommardag, så detta är ett steg i rätt riktning. Visserligen i villaområde, men ändå i utkanten så jag har nära ut i naturen. 

  Ja det kan säkert fungera med olika dieter. hade bara hoppats att sambon skulle ta tillfället i akt och jobba bort "krockkudden" laugh.

  Ha det gott heart

Logga in för att skriva en kommentar.