icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LenaWs blogg

LCLC 12022
Kronisk bantare som alltid varit mullig, det är jag. Eftersom jag är lång så kanske jag inte upplevs så överviktig som jag är, men det syns på BMI. Provat alla bantningsvarianter och senast 2015 gick jag ner 12 kg med LCHF. Kan inte fatta att jag släppte taget efter det, men det är då jag börjar bli nöjd med mig själv som det är farligt.

Denna gång ska det vara för alltid. Jag måste ner i vikt och komma i fysisk form för att orka med ett ganska stressigt liv med jobb och barnbarn, samt att jag vill vara redo den dagen min son är redo att ta emot min ena njure om den passar.

Startat 14 augusti 2017 med lågkolhydratkost och kickstart och nu ska 20 kg bort.

Blogga har jag aldrig gjort förr, men någon gång ska bli den första!
6 december 2018 16:21
2

Förkylning....suck

Det går tungt. För några veckor sen var jag på gång, men sen blev jag förkyld och då försvann gnistan. Ingen dans på 2 veckor och ingen ork att kämpa.

December är en farlig tid med mycket gosaker, men försöker avstå från det som går. Inte en massa julbord heller tack o lov, men vore bra orka kämpa fram till jul, kunna unna sig lite extra och sen in i rutinerna igen. 

Måste kämpa på! Mår ju så mycket bättre när jag äter rätt. Socker är det sämsta för magen och det är ju faktiskt en bra insikt att man inte mår bra av det. Måste göra en omstart på hjärnan tror jag smiley

Hoppas det går bättre för er andra. Nu vill jag bara bli frisk så jag kan fortsätta på ett bättre sätt.

Önskar er en fin torsdag kväll

Kommentarer

  • 6 dec 2018 17:28
    paloma

    Det är svårare att motivera sig när man blir sjuk, men om du försöker att hålla jämnvikt innan jul så blir det lättare på det nya året.

    Krya på dig🙂

  • 7 dec 2018 07:42

    Tack @paloma . Ja viktigast är ju att inte gå upp iaf

Logga in för att skriva en kommentar.