icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LenaWs blogg

LCLC 11047
Kronisk bantare som alltid varit mullig, det är jag. Eftersom jag är lång så kanske jag inte upplevs så överviktig som jag är, men det syns på BMI. Provat alla bantningsvarianter och senast 2015 gick jag ner 12 kg med LCHF. Kan inte fatta att jag släppte taget efter det, men det är då jag börjar bli nöjd med mig själv som det är farligt.

Denna gång ska det vara för alltid. Jag måste ner i vikt och komma i fysisk form för att orka med ett ganska stressigt liv med jobb och barnbarn, samt att jag vill vara redo den dagen min son är redo att ta emot min ena njure om den passar.

Startat 14 augusti 2017 med lågkolhydratkost och kickstart och nu ska 20 kg bort.

Blogga har jag aldrig gjort förr, men någon gång ska bli den första!
18 september 2017 09:05
2

Att vara borta....svårt med mat och träning

Att hålla diet och träna när man är hemma går hyfsat bra, om än träningen inte riktigt fungerat i förra veckan. Däremot när man är borta så är det ju inte helt enkelt.

Tillbringar varannan helg med barn och barnbarn, då sonen pga sjukdom behöver hjälp med sin pojke. Bra att sonen äter samma kost som jag, men en 5-åring vill hellre ha plättar så det blir alltid lite avsteg. Det jobbiga är väl mer att inte kunna äta på de tider man vill och vad man vill. Om än det inte alltid går äta helt enligt LCHF så gör vi bästa möjliga.

Jag brukar förskjuta fredagens träning till söndag sådana helger, men hann inte igår. Kommande vecka blir det mycket de flesta kvällar, så målet får bli promenad till jobbet istället för styrketräning och promenad kvällstid. Viktigast är ju ändå att röra sig, inte att följa ett schema exakt ifall det bara inte fungerar vissa dagar/veckor. Att känna att jag gjort mitt bästa i den situation jag är får räcka ibland. Min knepiga våg visar ändå på minus idag, ca 1 kg till, kan vara mer eller mindre, men trenden är tydig smiley. Bara kämpa på en vecka till!

Gillar

Kommentarer

  • 18 sep 2017 09:42

    Härlig attityd du har och lycka till!!smiley

  • 18 sep 2017 10:07
    paloma

    Det går ju jättebra, du är på Gyes

Logga in för att skriva en kommentar.