icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LenaWs blogg

LCLC 12024
Kronisk bantare som alltid varit mullig, det är jag. Eftersom jag är lång så kanske jag inte upplevs så överviktig som jag är, men det syns på BMI. Provat alla bantningsvarianter och senast 2015 gick jag ner 12 kg med LCHF. Kan inte fatta att jag släppte taget efter det, men det är då jag börjar bli nöjd med mig själv som det är farligt.

Denna gång ska det vara för alltid. Jag måste ner i vikt och komma i fysisk form för att orka med ett ganska stressigt liv med jobb och barnbarn, samt att jag vill vara redo den dagen min son är redo att ta emot min ena njure om den passar.

Startat 14 augusti 2017 med lågkolhydratkost och kickstart och nu ska 20 kg bort.

Blogga har jag aldrig gjort förr, men någon gång ska bli den första!
16 november 2018 10:00
2

Att stå emot

Fredag idag, så skönt!

Känner mig nöjd att jag tagit beslutet.

Känner mig stolt över att jag kunnat stå emot mack-fikat på jobbet i 2 veckor. Onsdag och fredag har vi ju det, så idag stod jag emot tranbärsbrödet som jag älskar, för jag vet det är inkörsporten till en massa elände. Jag tar ett ägg och kanske lite ost istället. Klarar jag mig utan brödet och sötsaker så är mycket vunnet. 

Ikväll blir det idol, men då jag är ensam så frestas jag inte till godsaker.

Trevlig helg alla heart

Gillar

Kommentarer

  • 16 nov 2018 13:57
    gittan52

    Jättebra jobbat yes

  • 16 nov 2018 16:22

    Tack @gittan52 heart

Logga in för att skriva en kommentar.