icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Leikas blogg

LCHF 30344
Jag bor på landet med Kärleken, dottern (sonen har flugit ur boet), Leika (hunden), ett gäng höns, kycklingar, en tupp, en drake och två ankor. Ja, jag har pippi... Väljer oftast att äta lågkolhydratkost. Jobbar mycket med mig själv. Mediterar och försöker hålla undan stressen. Eftersträvar balans i livet. Efter att i många år varit ensamstående mamma och hela tiden prioriterat barnen först och främst har jag nu börjat prioritera mig själv i högre utsträckning än tidigare. Det är den balansen jag strävar efter. Där jag kan ägna tid åt både mig, barnen, Kärleken och vänner lagom mycket utan att någonting väger över. Jag har det väldigt bra och trivs med tillvaron.
3 maj 2017 08:37
1

Oväntad komplimang

Jag gick imkring i butiken, fullt koncentrerad på att hitta rätt sorts olja till utemöblerna. Plötsligt lägger jag märke till en kvinna som har spanat in mig. Hon söker ögonkontakt och säger:

-Vilken snygg jacka du har! Är det något särskilt märke?

Jag blir både överraskad och glad. Tackar för komplimangen och svävar på små moln resten av dagen. Tänk vad lite det behövs för att göra en medmänniska glad. 

Gillar

Kommentarer

  • 3 maj 2017 21:06

    Jag försöker öva mig i att våga ge människor komplimanger, för det betyder ofta ganska mycket när man får dem. Kassörskan som hade fina örhängen blev jätteglad när jag kommenterade dem, sköterskan på mammografin fick beröm för sitt lugna och pedagogiska sätt. 

Logga in för att skriva en kommentar.