icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Leikas blogg

LCHF 30337
Jag bor på landet med Kärleken, dottern (sonen har flugit ur boet), Leika (hunden), ett gäng höns, kycklingar, en tupp, en drake och två ankor. Ja, jag har pippi... Väljer oftast att äta lågkolhydratkost. Jobbar mycket med mig själv. Mediterar och försöker hålla undan stressen. Eftersträvar balans i livet. Efter att i många år varit ensamstående mamma och hela tiden prioriterat barnen först och främst har jag nu börjat prioritera mig själv i högre utsträckning än tidigare. Det är den balansen jag strävar efter. Där jag kan ägna tid åt både mig, barnen, Kärleken och vänner lagom mycket utan att någonting väger över. Jag har det väldigt bra och trivs med tillvaron.
24 juli 2017 09:32
2

En ny vecka framför mina fötter

Helgen har härlig med födelsedagsfirande och umgänge med en bunt ungdomar. Nu är det bara hunden, Kärleken och jag i huset. Framför mina fötter ligger en hel vecka, en ledig vecka, en vecka utan måsten, en vecka med kloka matval. En vecka som blir vad jag gör den till och jag tänker göra den till en bra vecka. Hoppas att alla ni där ute också har en bra vecka framför er!

Gillar

Kommentarer

 • 24 juli 2017 10:15
  gittan52

  Vad härligt!

  Jag började denna vecka med lite hundträning wink Den yngre hunden har inte "gjort något" på en vecka så det var dags för lite dirigeringsträning för honom. 

  Den här veckan blir förmodligen extra bra för oss, då vi för förmånen att vara barnvakt år vårt lilla barnbarn, 6 månader, under en dag heart

 • 24 juli 2017 10:29
  Bella50

  Bra start på veckan / dagen...ger bättre förutsättningar. 

  Här är oxå bra denna måndags-fm. 👏👏

Logga in för att skriva en kommentar.