icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Invigning av LCHF idag då..spännande..

Började med Nutrilette till frukost, då jag är värdelös på att komma
upp på morgonen, iväg till dagis med lillkillen för att sedan sätta mig
på tåget till Lernia där jag läser. Då är det perfekt att dricka morgon
drinken...får dock se om det håller i längden, eller om jag är för hungrig
vid lunch.

Lunchen fick bli korvstroganof med blomkålsris, mumma var det.. men
har ju lite svårt o veta HUR mycket man ska ta av maten, insåg här att
man kanske ska väga maten...

Middagen tog ju sin tid och göra, kändes som att jag gjort till ett helt
regemente då jag gjorde dubbel sats av chili con carne...med sallad till.

Spännande o se hur hungrig jag är imorrn bitti..

Nu ska jag mäta o skriva in vikt så fortsättning följer.
8 mars 2012 16:42

SKit en hel vecka men nuså..

I fredags drack jag vin, på lördag morgon snurrade hela rummet då jag vaknade, det fenomenet höll i sig till igår morse då jag lade mig lr reste mig upp, sov bort 2 dagar, så gott det gick med en sjuk 2.5 åring hemma..tur att det finns dvd...imorse var yrseln borta, har ju varit lite småäting...men nu så ska jag fortsätta igen..o hoppas att det händer något...men hittade kläder från innan jag fick första tösen för 15 år sedan, o en hel del av de kläderna kom jag i, fast ngr cm mer runt magen behöver bort för att de ska sitta bekvämt, så nu jäklar... Typiskt att snön kom igen, men får väll bli termobyxor o vantar på o ge sig ut o gå...

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.