icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Invigning av LCHF idag då..spännande..

Började med Nutrilette till frukost, då jag är värdelös på att komma
upp på morgonen, iväg till dagis med lillkillen för att sedan sätta mig
på tåget till Lernia där jag läser. Då är det perfekt att dricka morgon
drinken...får dock se om det håller i längden, eller om jag är för hungrig
vid lunch.

Lunchen fick bli korvstroganof med blomkålsris, mumma var det.. men
har ju lite svårt o veta HUR mycket man ska ta av maten, insåg här att
man kanske ska väga maten...

Middagen tog ju sin tid och göra, kändes som att jag gjort till ett helt
regemente då jag gjorde dubbel sats av chili con carne...med sallad till.

Spännande o se hur hungrig jag är imorrn bitti..

Nu ska jag mäta o skriva in vikt så fortsättning följer.
14 augusti 2012 17:30

Ett tag sedan men nuså..

Har varit lite si o så med Lchf nu under sommaren, men nu ska jag ta tag i det igen. Har dock inte gått upp så det känns ju skönt, -13 kg sen i januari känns rätt ok efter vad jag har ätit. Då magen blivit mindre så har jag upptäckt en typ boll i magen, känner runt kanterna, om jag trycker lite på magen, så inget som syns utanpå inte... doktorn visste inte vad det kunde vara, så det har gått undan med röntgen, nu väntar jag dock svar, får se om det går lika fort..hoppas att det inte är ngt farligt, men man vet ju aldrig, skönt att det blir kollat iaf...

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.