icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyLolos blogg

79.9 kg 70 kg 76180
🌸🌸🌸
30 juni 2018 15:50
4

Nu är jag där igen

Meningen var att jag skulle ”bara” hålla vikten ett tag, pga få ordning på mitt mående,stressen som gör så att jag inte går ner i vikt alls.

vad gör jag då- jo äter för mkt och går upp istället 😢

varför? Jag undrar bara varför? Hamnar jag här om och om igen.

jag vill,jag vill,jag vill ... men tappar fotfästet hela tiden och går tillbaka till utgångsläget.

jag vet snart inte var jag ska hitta orken och styrkan att börja om igen.

jag vet inte hur jag ska göra för att inte hamna här igen.

mitt självförtroende är inte bra när jag känner mig så här misslyckad.

må jag finna min inre styrka igen, må jag lyckas denna gång. 🙏🏻

b8fed289-ff00-4bc1-a3d4-c72ef2b07c16.jpeg

Gillar

Kommentarer

 • 30 juni 2018 18:27
  Molnbär

  Läste nånstans att det är hjärnan som lurar oss att börja äta mer igen, den vill tillbaka till utgångsläget. Tricket är att hålla målvikten såpass länge att hjärnan fattar att detta är det nya normala.

  Men hur gör man, ja inte är det lätt. Befinner mig i samma sits som du. Ny månad i morgon, sommar, fräscha primörer i affärerna och ingen ishalka ute = förutsättningarna finns, utan att man behöver göra så stor sak av det. Ta en dag i taget och gör så gott du kan.

  Självförtroendet och viktnedgången behöver inte höra ihop.

 • 30 juni 2018 18:27
  mosel

  Lycka till! Pepp, pepp! 

 • 30 juni 2018 21:16
  Monqi

  heart jaa jag veeet hur lätt det är att halka, glidit omkring ett bra tag nu sad
  men du, vi kan, vi ska, vi grejar det, se till att hänga kvar här bara hur det än går just för stunden, själv märker jag att när jag tappar greppet om mig själv och inte går in här, går det ännu sämre, men när jag iaf går in å läser lite, kanske skriver lite själv, ser att jag är långt ifrån ENSAM om att ha det så, så går det faktiskt bättre! En dag i taget, jag kollar mina äldre foton och mina nyare, och framför allt när byxorna som för några veckor sedan börjat glida av mig, plötsligt sitter till om magen igen, får jag en jättestark vilja att INTE gå tillbaka till de större storlekarna, aldrig igen, jag vill fortsätta mot mitt mål, jag vill NÅ mitt mål... inte bråttom, inget bestämt datum, men jag SKA dit, även om vägen är jätte guppig periodvis! 

  Du kommer att klara det heart bamsekram

 • 1 juli 2018 01:05

  <3 

  Fokus på stykan kanske kunnat hjälpa? 
  När känner du dig stark ?  i vilka situaioner vet du att du  är bra ? 

  För du har många bra sidor som jag är övertygad att du själv inte skulle bli av med :) 
  Kan du fylla veckorna mer med såna situatioer där du vet att du kan =


  För det kan, det kan du massor 
  hejja dej <3

Logga in för att skriva en kommentar.