icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5143249
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster taggade med "vilodag"

10 januari 2023 17:55
2

Vilodag

Igår fick jag till ett löppass fastän jag kände mig lite sliten. Förra veckan blev så bra att jag ville försöka upprätthålla träningen, även om det innebär att det går långsammare och känns tyngre. Det gör gott för kroppen att jag gnetar på.

Sammanlagt...

Läs mer Kommentera
4 april 2021 11:08
5

Tung

Ett hekto upp, inte förvånande med tanke på att benen är om möjligt ännu stelare idag efter att ha sprungit i terrängen. Elljusspåret är kanske mer kuperat, men det är färre stenar och rötter att skutta mellan. Dessutom sprang jag mycket fortare. 

Soppa...

Läs mer Kommentera