icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5146987
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster taggade med "vilja"

1 januari 2017 11:32
19

Mer vilja

Jag har klurat mer på det där med att vilja, och skillnaden mellan att vilja och önska sig. Jag hittar inget bättre ord för det, men det är den där känslan av att man skulle vilja göra något men inte nödvändigtvis prioriterar det. Det är ju en...

Läs mer Kommentera
30 december 2016 17:53
19

Vill du, egentligen?

Nytt år, nya löften. Gymmen kommer att översvämmas av nyårslöftena, och om bara en av dem blir kvar och lyckas göra en livsstilsförändring så är det förstås strålande men min erfarenhet är det inte så det blir. Varför?

Jo, den stora majoriteten drivs av...

Läs mer Kommentera