icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5012301
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster taggade med "viktnedgång"

15 October 2019 11:47
5

Provocerande rubrik

Rubriken "Banta dig frisk" fick åtminstone mig att resa ragg. Ordet banta är för mig sammankopplat med hård diet, muskelförlust och konstiga matvanor. Banta klingar inte hälsosamt i min vokabulär. 

Så att banta sig frisk låter konstigt i mina öron,...

Läs mer Kommentera
1 July 2019 11:10
2

På't igen bara

Ny månad och ny vecka, nya tag. Det duger inte att inte registrera tydligen, för så fort jag slutar stannar viktnedgången av. Det har jag testat så många gånger nu att jag vet att det är så. Jag kan skriva det som en sanning helt enkelt. Jag är v...

Läs mer Kommentera
30 August 2016 14:17
6

Som det kan bli

Igår hällregnade det verkligen på kvällen, så där så att det verkligen skvalade. Innan jag visste ordet av var jag ute, övertygad av älskling att det kunde vara jättekul att styrketräna på utegymmet när det regnar så det sprutar ur hängrännorna.

Ja det...

Läs mer Kommentera
28 September 2015 12:14
7

Livet är inte rättvist

Livet är inte rättvist alla gånger, och en studie visar nu att -500 kcal mindre i maten behöver inte nödvändigtvis betyda att du får den viktnedgång du tycker att du förtjänar. 12 personer bodde i 77 dagar på en sjukhusavdelning, där forskarna...

Läs mer Kommentera
28 March 2011 21:59
26

Smalfet

Jag har stött på termen smalfet och funderat över dess betydelse. Jag tror jag greppat vad det handlar om nu. Det verkar som att termen smalfet syftar på normalviktiga personer som bantat bort det mesta av sina muskler men bibehållit kroppsfettet.

De...

Läs mer Kommentera