icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5002809
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster taggade med "vår"

13 February 2022 10:21
8

Nu är det vår

Igår kom tydligen våren till Sävsjö kommun på höglandet.

"Nu är det vår," konstaterade maken och det var inte utan att jag stannade för att titta på honom en lång stund. Jag förstod inte hur han kom till den slutsatsen så där mitt mellan avfros...

Läs mer Kommentera
2 April 2019 17:58
3

Vårkänslor

Sol, lite blåsigt och jättefint väder. Då måste jag ju springa med Paula i vagnen förstås. Jösses vilket vindfång vagnen är, det tog emot ganska ordentligt att springa men det gick bra ändå. Stumpan satt och blev trött av att åka vagn så hon...

Läs mer Kommentera
13 March 2017 19:56
6

Förberedelserna börjar nu

Äntligen börjar det titta upp lite blommor i rabatterna, nu börjar det lukta vår på allvar. Fåglarna är galna, de kvittrar så det dånar om mornarna.

Bild: Äntligen vår!

Imorgon åker vi söderut. Vi stannar hos pappa, på onsdag ska vi få nyckel...

Läs mer Kommentera