icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5002724
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster taggade med "värme"

15 July 2021 12:14
8

Vatten!

Det börjar bli skitjobbigt med värmen nu. Jag har lurat i Paula resorb, den som är från 3 år, och försökt hålla oss svala och i skuggan men värmen är klibbig. Det är svårt att bli sval. 

Maken ska få sin andra spruta idag, jag cyklar efter att vi har v...

Läs mer Kommentera
27 July 2018 12:43
5

Sakta men säkert

När det blir så varmt som det varit de senaste dagarna förföljs Paula av en liten Usb-fläkt inkopplad på ett batteripack. Vi vuxna kan reglera värmen någorlunda, men hon är ju så liten att hennes försvar mot värme och kyla inte är på plats ri...

Läs mer Kommentera
15 May 2018 11:57
7

Motivation

Det är lite jobbigt med motivationen nu när det är så varmt. Jag vill ingenting egentligen.

De senaste dagarna har varit fulla av slarv, trötthet och lite uppgivenhet. Det är varmt, jag är oengagerad och hängig. Som om jag spenderade all energi i s...

Läs mer Kommentera