icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5217725
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster taggade med "trail"

29 april 2017 19:50
1

Lille Skutt och jag

Så folk tittar när man skumpar fram, gravid i 23:e veckan, genom terrängen med magen glatt gungande framför sig. Fast barnmorskan har ju sagt att det är ok, och jag låter aldrig pulsen gå för högt, så jag skumpar på.

Terrängen häromkring är precis...

Läs mer Kommentera
20 oktober 2016 19:18
4

Vackert så det värker

Det är vackert så det värker i "min skog" nu. Det finns inte så många sådana här oaser kvar i Stockholm, det mesta bebyggs och försts, men Ursvik är orört. Jag tror det är naturreservat, jag hoppas det är det åtminstone.

Medan jag tassade runt på et...

Läs mer Kommentera
19 oktober 2016 00:19
5

Spännande vår

Jag provsprang pannlampan ikväll, det var en bra idé. Senare på kvällen snubblade jag över en sida till ett lopp jag sneglat länge på, Ursvik Ultra 75km och kunde förstås inte låta bli att anmäla mig. Tävlingen går 5 varv på Extremebanan i Ur...

Läs mer Kommentera
16 oktober 2016 19:10
6

Haninge trail 2016

Idag sprang jag Haninge trail, Stockholms tuffaste 10km-spår tillsammans med äldsta dottern. Ingen av våra klockor tyckte att det var 10km men det lär nog bero på terrängen snarare än banan för den ska vara kontrollmätt 10km.

Jag kunde inte fått bä...

Läs mer Kommentera
15 oktober 2016 18:36
8

Laddar

Imorgon är det dags för Haninge Trail, jag och äldsta dottern springer 10km. Jag räknar med att det kommer att ta 1,5 timma eftersom jag nyss gett blod och hon fortfarande återhämtar sig, jag tror hon stukade tån.

Visst är det vackert?
Som synes p...

Läs mer Kommentera