icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3022543
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster taggade med "träningsvärk"

5 september 2018 13:13

Facit och ny dag

Facit för gårdagen blev rätt okej ändå med tanke på att äggen var slut. Ett kokt ägg fanns kvar sen förra koket, men sen fick jag imporivsera. En proteinbar fungerade nästan lika bra, jag landade på över 150g protein till slut och det är godkänt.

Idag f...

Läs mer Kommentera
11 april 2018 11:43
3

Ekar det här inne?

Man skulle kunna tro att det ekar i alla fall, för igår skulle jag ju ta det lugnt? Hm jo det regnade på förmiddagen, lite i alla fall, så jag höll mig inne. Det hindrade inte mig, jag började förstås städa garaget 
Det var inte ens meningen, jag började...

Läs mer Kommentera
15 december 2017 21:38
3

Mer snö

Precis när träningsvärken börjat lägga sig dimper det ner en decimeter snö till. Jag kommer att bli grym om jag fortsätter med den här typen av intensiv styrketräning! Det känns bra dock, jag älskar att kunna använda mina muskler och göra någon nytta.

O...

Läs mer Kommentera