icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5012376
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster taggade med "snö"

7 February 2019 18:49
7

Lite sliten

Tack och lov att jag hade fel, nederbörden kom som regn ändå och inte mer snö. Jag har skottat som en dåre de senaste dagarna, benen kommer aldrig mer att vara mina vänner. Det kanske har lite med vår underbara, pratglada dotter att göra också, ho...

Läs mer Kommentera
11 November 2017 12:25
5

Första snön

Imorse låg det snö på marken när jag tittade ut. Då blev jag glad att vi bytte till vinterdäcken för ett par dagar sedan. Tajmingen blev perfekt 
Dessutom var det väldigt skönt att få det gjort. Vi hade pratat om att spara däcken på ett däckhotell i...

Läs mer Kommentera
10 November 2016 12:29
16

Snörekord

Snörekord för november i Stockholm. Jag vet att några av mina bekanta på Facebook haft jätteroligt åt "Stockholmare får lite snö, då blir det panik".

Jomen nästan 4dm på lite över ett dygn? Hallå, ingen snösväng i det här landet är redo för en...

Läs mer Kommentera