icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5175198
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster taggade med "skytte"

11 november 2022 10:04
3

Detta kan bli underhållande

Igår hade jag helt glömt bort att det var föräldramöte på kvällen, så när allt var avklarat som måste göras hann  jag faktiskt inte träna. Vilket betyder att jag har det passet idag istället. Imorgon fortsätter schemat som vanligt. Det kan bli spännande 

...
Läs mer Kommentera
12 september 2016 10:47
2

Idrottens dag

Igår var det Idrottens Dag i Hagaparken, och det var fullt ös precis hela dagen. Jag vet inte hur många hundra barn vi visat Löpskyttet för, eller hur många varv på vår bana jag sprang för att visa vart långa löpningen och straffrundan gick.

På för...

Läs mer Kommentera