icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5218607
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster taggade med "sjukdom"

12 februari 2019 13:18
8

Trött

Nu är jag helt slutkörd i knoppen igen, och jag som inte lyft en hantel eller sprungit ett steg! Vilken tur att jag var duktig i helgen och laddade frysen med matlådor, jag gjorde ett storkok köttförssås och frös in, som komplement till de andra rä...

Läs mer Kommentera
30 juni 2017 12:42
8

Frustrerad

En bekant, inte vän alltså utan en ytlig kontakt, envisas med att påstå att det där med ätstörningar mest handlar om att "ha en mer avslappnad relation till mat" och att det är individen själv som bär ansvaret för sin sjukdom.

Jag har försökt förklar...

Läs mer Kommentera