icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5012465
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster taggade med "sömn"

10 November 2022 14:39

Det blev spännande

Man skulle kunna tro att jag tränar jämt, men det gör jag faktiskt inte. I tisdags blev det ett kort pass följt av lite motionscykel, verkligen inget långdraget. Igår tog det förvisso två timmar men det är bågskytte, det tar tid. Det är lågintensivt. 

B...

Läs mer Kommentera
14 October 2022 10:44
2

Börjar förstå

Den nya klockan samlar fler data än min gamla gjorde, bland annat är den bättre på att lista ut hur stress och sömn påverkar det den kallar träningsberedskapen. Klockan tycker att jag borde fokusera på sömnkvalité, tydligen sover jag rätt antal...

Läs mer Kommentera
24 March 2021 10:57

Däckad

Igår började jag storgäspa så tårarna sprutade redan strax efter 20 och före 21 hade jag gått och lagt mig och somnat. Maken, hjärtat mitt, lät mig sova tills jag vaknade.

Det tog 12 timmar, lite drygt. 

Då vet man att omställningen tar kraft. Jag...

Läs mer Kommentera