icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5143270
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster taggade med "promenad"

14 mars 2023 08:45
3

Den första av 21 dagar

I vanliga fall är måndagar min minst aktiva dag, kommer jag upp i 2 000 steg är det väldigt bra. Ofta kommer jag inte ens upp i så mycket.

Så igår lade jag in en promnad med flit på förmiddagen, knappt en halvtimme, för att se om jag inte kunde bä...

Läs mer Kommentera
20 september 2017 20:00
5

Långpromenad

Idag blev det en riktigt lång promenad, vi utforskade möjligheterna i området. Så vackra vyer, trevligt sällskap, lång promenad och Paula sov som en sten hela vägen tills vi var mer eller mindre hemma igen. Tajming 


Distans och tid är avrundat nedåt...

Läs mer Kommentera
30 januari 2017 10:55
18

En helg i Karlstad

I helgen var det dags för nionde upplagan av Karlstad 6-timmars, en tävling som hålls på Våxnäshallens löparbanor. Vi springer helt enkelt runt runt på de knappa 200 metrarna i sex timmar och den som kommer längst vinner. Ett chip på skon mäter...

Läs mer Kommentera