icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 4019109
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster taggade med "powerwalk"

17 september 2017 16:25
10

Powerwalk

Det var skönt att vara solokvist i skogen, bara jag och ett avsnitt av "Zombies, run!". Det var första konditionspasset på mycket länge, älskling och grynet stannade hemma medan mamma svettades i elljusspåret en stund.

Eftersom jag inte är i form att s...

Läs mer Kommentera
21 maj 2017 11:20
8

Varvet 2017

Äldsta dottern och jag klarade Varvet i år igen, men med betydligt mindre marginaler än vanligt. Men av olika skäl har träningen blivit lidande, dottern har varit skadad och jag är i vecka 26 så vi skulle gå det mesta runt.

Eftersom vi startade i Vä...

Läs mer Kommentera