icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5219329
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster taggade med "periodisk fasta"

14 november 2022 09:34
3

Det rör sig

När våg och måttband är överens slappnar jag av lite. En och en kan de ha fel, men oddsen att båda ska ha fel samtidigt? Nej, jag tror inte det är en felräkning i min favör, det händer saker faktiskt.

Sedan omstarten för en vecka sedan har jag tappat 2...

Läs mer Kommentera
23 maj 2019 12:13
7

Det var som fan...

Nu är jag fascinerad. På de fyra dagar jag varit strikt och registrerat allt har det hänt massor. Som om kroppen bara väntat på det här, att jag skulle ta kommandot igen. På riktigt, inte bara drömma om det. Sannolikt är det ganska mycket muskelgl...

Läs mer Kommentera