icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5184214
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster taggade med "muskler"

2 april 2021 11:41
9

Rätt saker ska bort

Vikten segar sig neråt, men det är inte det som gör mig mest nöjd. Jag vet att impedansvågar är mindre pålitliga än t ex BodPod eller kaliper (om den som hanterar den är van), men i brist på BodPod och eftersom jag inte kan hantera en kaliper, ä...

Läs mer Kommentera
28 mars 2011 21:59
26

Smalfet

Jag har stött på termen smalfet och funderat över dess betydelse. Jag tror jag greppat vad det handlar om nu. Det verkar som att termen smalfet syftar på normalviktiga personer som bantat bort det mesta av sina muskler men bibehållit kroppsfettet.

De...

Läs mer Kommentera